Хонг Конг Политехнически университет създаде свободна платформа за софтуер, наречена „KineLabs“ с три рехабилитационни игри за възрастни хора и лица след инсулт, които да подобрят своите моторни умения в 3D виртуална среда. Тя е от полза на възрастните хора и лицата с двигателни увреждания  и подобрява качеството им на живот.
Добра видимост

Играта осигурява движение на горните крайници на играча и подкрепя обучението на едната или двете ръце. В тази игра, вие си служите с ръцете си, за да почистите различни видове замърсявания на прозореца, на ферибот, трамвай или у дома. Играта поддържа няколко играчи, което предлага възможност за членовете на вашето семейство или приятели, да си взаимодействат с вас, за да ви насърчат.
Нашествие на Хлебарките
Играта осигурява движение на долните крайници и работа за баланс. В първата игра, вие и вашият приятел може да настъпвате хлебарките, те ще се движат по-бързо, всеки път, когато стъпите върху някоя. Във втората игра, можете да се превърнете в хлебарка, за да вземете желаните храни възможно най-бързо, като се навеждате напред / назад или накланяте наляво / надясно, за да  движите хлебарката в различни посоки.

Хонг Конг готвач

Играта осигурява координирано обучение на горни крайници. В тази игра, играчът, движейки своята /ръка (ръце) и рамо (рамена)  извършва редица готварски задачи като влачи и пуска, кълца и смесва различни съставки, за да направи ястие в Хонг Конг стил.  В момента, играта предлага две рецепти:

Хонг Конг сладкиш – вид яйчен крем между кори за баница.

Свинско Барбекю  – популярно ястие .

Представяне на игрите – http://www.youtube.com/watch?v=2bePNpyuP5k

Повече за програмата и игрите /можете да ги изтеглите и ползвате безплатно/ – http://myweb.polyu.edu.hk/~kinelabs/